Dive Medicine for Divers

Dive Medicine for Divers is voor mensen die geïnteresseerd zijn in het beter begrijpen van duikfysiologie en duikveiligheid. Het omvat onderwerpen die normaal gezien  niet aan bod komen tijdens de duikopleiding, zoals fitness voor duiken, veiligheidsplanning, allergische reacties en verplichtingen en consequenties voor hulpverleners.
De modulaire benadering biedt een aantal lesonderwerpen en besprekingen aan, gegeven door een DAN instructor, samen met videofragmenten en aanvullende zelfstudie informatie.

Programmadoel

Het programma is bedoeld om duikers te informeren over wat er gebeurt bij een duiknoodgeval en hoe duiken invloed heeft op hun lichaam. Het biedt een raamwerk om geïnteresseerde duikers een reeks onderwerpen te onderwijzen die gewoonlijk niet in duikopleidingen aan bod komen.

Leerdoelen

Na het afronden van de onderdelen van het opleidingsprogramma begrijpen duikers de verschillende vaardigheden die te maken hebben met het beoordelen van  eerstehulp verlenen aan een gewonde duiker. Ze hebben ook een beter begrip van hoe duikongevallen te voorkomen en begrijpen hoe ze moeten reageren als er zich één voordoet.
Na afronding van alle onderdelen van het programma hebben de duikers de verschillende basis eerstehulpvaardigheden geleerd om een gewonde duiker te kunnen beoordelen en hulp te verlenen. Ze kennen manieren om duikongevallen te voorkomen en hoe ze moeten reageren wanneer er zich toch één voordoet. Het is ten zeerste aan te raden om tijdens of na deze cursus duikgerelateerde eerstehulpcursussen te volgen

Tarieven

De prijs per module is 75 euro.

* Groepen vanaf 5 personen genieten van een 30% korting per persoon.

Indien meerdere opleidingen in een keer aangevraagd worden, krijg je een korting van 25 euro per extra module!!

* In de prijs van alle modules zijn de cursuskit (zwarte tas met DAN-logo, handboek, Provider Flow Chart, DAN-pen, DAN diploma en DAN Temporary Card) en brevetatie inbegrepen.

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.