Recensies

Wij zouden het erg leuk vinden indien u via mail uw ervaring met onze lesgevers  doorstuurt zodat wij deze hier kunnen publiceren;

"Ik mail  je nog eens om te bedanken!
Ik kreeg vele positieve reacties van de meeste collega’s!
Zeer nuttig, praktisch  gegeven, hebben veel bijgeleerd, content dit te kunnen volgen enz."
Wilfried Delanghe TA - CP scholengroep Ter Zee OOSTENDE

 

"De lesgeefster  onderwees onze groep op een interessante en doelgerichte manier in de materie. Haar ervaring met watersporten was voor ons een meerwaarde, en de vele praktijkvoorbeelden een manier om de leerstof praktisch voor te stellen. De opleiding hulpverlener was een leuke en aangename manier om de technieken in de praktijk onder de knie te krijgen. Onze deelnemers waren nadien erg tevreden.
Nogmaals bedankt voor de heel leerzame namiddag gisteren! Zelf heb ik terug wat bijgeleerd.. ..nu nog proberen te onthouden hé!"
Mia, Trefcentrum VOLVO  Oostende

 

"Via de Stad Oostende zijn de geïnteresseerde leden van onze sportvereniging Kopsk Vzw bij de Politiezone Oostende in de mogelijkheid gesteld om zich verder te vormen inzake reanimatie en AED. Mevrouw Klerckx gaf onze leden glasheldere praktische instructies en tips and tricks.  Er was een korte theoretische uiteenzetting, de nadruk lag eerder op de praktische oefeningen.  Het gebruikte lesmateriaal is modern en simuleert het gebruik van oa de AED. Een echte aanrader en eigenlijk een must voor de leden van een sportvereniging om dergelijke levensreddende lessen te volgen bij Mevr. Klerkx."
Björn Mus, secretaris Kopsk (Koninklijke Oostendse Politie Sport Kring)

 

"De Dienst Sport van Oostende organiseerde op zaterdag 17 februari in ons lokaal en voor onze leden een sessie reanimatie en het gebruik van een AED toestel. Een kleine 25 geïnteresseerde leden waren aanwezig bij lesgeefster Tonya die ons alles haarfijn uitlegde over hoe je moet reanimeren en hoe je een AED toestel moet gebruiken. De aanwezigen waren tevreden over de interactieve vorming die ze gekregen hebben. Het bestuur van KRNSO bekijkt hoe het, in samenwerking met de stad, een AED toestel kan aankopen."
KRNSO (John Vansteenkiste)

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.