Paediatric Basic Life Support

De DAN Paediatric Basic Life Support (PBLS) is een veel omvattend trainingprogramma voor eerstehulp, gericht op ouders, grootouders, babysitters, docenten, buschauffeurs die regelmatig kinderen vervoeren, kinderverzorgers, jeugdsport coaches en anderen die moeten leren hoe ze moeten reageren op een medisch noodgeval waarbij kinderen en baby’s betrokken zijn.

De DAN Paediatric Basic Life Support cursus geeft aanwijzingen voor het voorkomen van verwondingen, informatie over een hartstilstand bij kinderen en de oorzaken daarvan, naast informatie over reanimeren en eerstehulp bij verstikking bij baby’s en kinderen. De cursus legt ook uit hoe beschermingsmiddelen gebruikt kunnen worden en hoe een kind en/of baby, al dan niet bewusteloos, geholpen kan worden in het geval van een geblokkeerde luchtweg. 

Andere onderwerpen zijn onder meer:

  • Herkennen en behandelen van shock
  • Stelpen van uitwendige bloedingen
  • Veiligheid van baby en kind
  • Bevorderen van kinderwelzijn

Dit programma is gebaseerd op de nieuwste ERC Richtlijnen (European Resuscitation Council) en andere evidence-based behandeladviezen.

Tarieven

De prijs per module is 75 euro. 

* Groepen vanaf 5 personen genieten van een 30% korting per persoon Indien meerdere opleidingen in een keer aangevraagd worden, krijg je een korting van 25 euro per extra module!!

* In de prijs van alle modules zijn de cursuskit (zwarte tas met DAN-logo, handboek, Provider Flow Chart, DAN-pen, DAN diploma en DAN Temporary Card) en brevetatie inbegrepen.

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.